Jednoduchý recept

Vepřový plátek v mléce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9131
Kategorie: Maso

Ingredience

10 g Máslo čerstvé
200 g Mléko polotučné
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Vepřové maso libové
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 405kJ
2% Sacharidy 7 g
32% Tuky 24 g
10% Sodík 196 mg
40% Bílkoviny 23 g

Vepřový plátek v mléce postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme je a opečeme nasucho. Podlijeme mlékem a zvolna dusíme.

2

Šťáva má být mírně zahoustlá, zlatožlutá.

3

Nakonec do pokrmu přidáme podušené žampiony a kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept