Šašlik v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Šašlik v alobalu
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 9133 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
10 g | Máslo čerstvé |
40 g | Mrkev kořen |
0,5 kávová lžička | Sůl |
40 g | Šunka dušená |
80 g | Telecí plec |
80 g | Vepřové maso libové |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 78,8mg |
Draslík | 124,4mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1g |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mrkev kořen, Šunka dušená, Telecí plec, Vepřové maso libové mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Šašlik v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Omyté maso umeleme, osolíme a spojíme s trochou vody. |
2 | Z těsta vytvoříme malé placičky a napichujeme je na špejli střídavě s nakrájenou šunkou a na kolečka nakrájenou mrkví. |
3 | Šašliky vložíme do vymazaného alobalu, pevně uzavřeme a dáme péci na mřížku do trouby asi na 15-20 minut. |