Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9138

Ingredience

20 g Celer bulvový
0,5 ks Citrony
300 g Filé z aljašské tresky
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Mrkev kořen
10 g Máslo čerstvé
20 g Petržel kořen
100 g Rajčata
60 g Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 993kJ
3% Sacharidy 12 g
73% Tuky 55 g
7% Sodík 133 mg
52% Bílkoviny 29 g

Filé na zelenině postup přípravy receptu:

1

Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na malé kousky a podusíme. Přidáme osolené filé a společně dusíme. Nakonec přidáme na plátky nakrájená rajčata.

2

Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně a povaříme. Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept