Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9140
Kategorie: Rizota

Ingredience

5 g Kopr čerstvý
20 g Máslo čerstvé
100 g Mrkev kořen
200 g Rýže loupaná
0,5 kávová lžička Sůl
160 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 656 kcal
Kilojoule 2 745kJ
24% Sacharidy 86 g
184% Tuky 138 g
10% Sodík 202 mg
39% Bílkoviny 22 g

Uzbecké rizoto postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na malé kousky a dusíme spolu s nakrájenou mrkví doměkka.

2

Potom přidáme přebranou, spařenou rýži, podlijeme vývarem, osolíme a promícháme.

3

V troubě vše dusíme doměkka. Nakonec do pokrmu přidáme kousek másla a povrch posypeme nasekaným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept