Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 9141

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
200 g Rýže loupaná
100 g Sýr Ementál (Primátor)
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 813 kcal
Kilojoule 3 401kJ
25% Sacharidy 89 g
48% Tuky 36 g
10% Sodík 202 mg
54% Bílkoviny 30 g

Rýžovec postup přípravy receptu:

1

Přebranou rýži vaříme asi 10 minut v osolené vodě. Scedíme ji a promastíme máslem.

2

Do vymazané zapékací mísy vložíme rýži, na ni rajčatový protlak a povrch posypeme nastrouhaným sýrem. Dáme krátce zapéci.

3

Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou. Podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept