Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9144

Ingredience

60 g Cukr krupice
200 g Jablka
0,5 l Mléko polotučné
20 g Máslo čerstvé
200 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 737 kcal
Kilojoule 3 082kJ
38% Sacharidy 137 g
19% Tuky 14 g
6% Sodík 125 mg
27% Bílkoviny 15 g

Rýže s jablky postup přípravy receptu:

1

Rýži spaříme a uvaříme v osoleném mléce doměkka.

2

Uvařenou rýži osladíme a promícháme s jemně nakrájenými nebo nastrouhanými jablky.

3

Dáme do trouby zapéci a hotový pokrm pokapeme rozpuštěným máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept