Recept

Zapékaná krupicová kaše

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9145

Ingredience

20 g Cukr krupice
0,5 l Mléko polotučné
10 g Máslo čerstvé
50 g Pšeničná krupice
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 373 kcal
Kilojoule 1 559kJ
11% Sacharidy 41 g
20% Tuky 15 g
10% Sodík 198 mg
32% Bílkoviny 18 g

Zapékaná krupicová kaše postup přípravy receptu:

1

Krupici uvaříme v osoleném mléce.

2

Do vychladlé kaše zamícháme máslo, cukr, žloutky, citronovou kůru a sníh z bílků.

3

Vložíme do vymazané zapékací mísy a dáme do trouby zapéci. (Povrch můžeme před zapečením posypat kakaem a cukrem).

4

Podáváme s ovocným salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept