Jednoduchý recept

Kachna pečená

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 145 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 915

Ingredience

2000 g Kachna mražená
2 g Kmín celý
30 g Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 736 kcal
Kilojoule 3 080kJ
0% Sacharidy 0 g
94% Tuky 71 g
58% Sodík 1 g
45% Bílkoviny 25 g

Kachna pečená postup přípravy receptu:

1

Kachny očistíme, opláchneme, mírně osolíme na povrchu i uvnitř, okmínujeme a vložíme do pekáče. Podlijeme vodou a po obou stranách dozlatova upečeme. Tučnější části během pečení napícháváme, aby se dobře vypeklo sádlo a kachny přeléváme výpekem, aby se maso nevysušilo.

2

Upečené kachny vyjmeme z výpeku.

3

Sádlo z výpeku slijeme, výpek zalijeme vařící vodou, krátce převaříme a procedíme. Potom do výpeku přidáme část vypečeného sádla.

4

Při podávání podléváme jednotlivé porce šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept