Jednoduchý recept

Masová omáčka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 9153
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
1400 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

91% Kalorie 1,794 kcal
Kilojoule 7 505kJ
4% Sacharidy 14 g
177% Tuky 133 g
6% Sodík 116 mg
224% Bílkoviny 126 g

Masová omáčka postup přípravy receptu:

1

Omyté maso umeleme a opečeme nasucho. Podlijeme vývarem, osolíme a dusíme doměkka.

2

Během dušení pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě.

3

Hotovou omáčku dochutíme a nakonec přidáme kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept