Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9155

Ingredience

240 g Květák
20 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
2 ks Rajčata
30 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 171 kcal
Kilojoule 715kJ
3% Sacharidy 10 g
16% Tuky 12 g
12% Sodík 235 mg
14% Bílkoviny 8 g

Květák po římsku postup přípravy receptu:

1

Květák rozebraný na růžičky omyjeme, vložíme do kastrolu, podlijeme trochou vody a osolíme. Přidáme na plátky nakrájený česnek a dusíme.

2

Když je květák měkky a voda vydušená, přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata a necháme přejít varem.

3

Hotový pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a sekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept