Recept

Drůbeží játra na cibulce (minutka)

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 916

Ingredience

200 g Cibule
1000 g Játra drůbeží
2 g Kmín celý
2 g Pepř černý mletý
20 g Sůl
150 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 171kJ
2% Sacharidy 6 g
26% Tuky 20 g
47% Sodík 939 mg
34% Bílkoviny 19 g

Drůbeží játra na cibulce (minutka) postup přípravy receptu:

1

Drůbeží játra očistíme, opláchneme, necháme okapat a poté je nakrájíme na větší kousky.

2

Cibuli nakrájíme na jemné plátky, osmahneme na tuku dorůžova, přidáme játra, okmínujeme je a opepříme. Maso opečeme a krátce pod poklicí podusíme.

3

Nakonec udušená játra mírně osolíme.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept