Drůbeží játra na cibulce (minutka) - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Drůbeží játra na cibulce (minutka)
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 916 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
200 g | Cibule |
1000 g | Játra drůbeží |
2 g | Kmín celý |
2 g | Pepř černý mletý |
20 g | Sůl |
150 g | Tuk |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 14,3mg |
Draslík | 265,5mg |
Vláknina | 828,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,8mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 6,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 30,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Kmín celý, Sůl, Tuk mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Játra drůbeží, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Drůbeží játra na cibulce (minutka) postup přípravy receptu:
1 | Drůbeží játra očistíme, opláchneme, necháme okapat a poté je nakrájíme na větší kousky. |
2 | Cibuli nakrájíme na jemné plátky, osmahneme na tuku dorůžova, přidáme játra, okmínujeme je a opepříme. Maso opečeme a krátce pod poklicí podusíme. |
3 | Nakonec udušená játra mírně osolíme. |
4 | Ihned podáváme. |