Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9166

Ingredience

0,5 kávová lžička Citronová kůra
50 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
2 ks Jablka
2 polévková lžíce Mléko polotučné
2 ks Vaječný bílek slepičí
120 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 669kJ
18% Sacharidy 66 g
17% Tuky 13 g
3% Sodík 69 mg
17% Bílkoviny 9 g

Jablkový vánek postup přípravy receptu:

1

Žervé zředíme mlékem na jemný krém.

2

Přidáme citronovou kůru, cukr a oloupaná, jemně nastrouhaná jablka. Dáme vychladit do ledničky.

3

Těsně před podáváním vmícháme pevný sníh z bílků.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept