Zdravý recept

Polévka s masovými nočky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9168

Ingredience

10 g Celer bulvový
40 g Hovězí maso přední
40 g Květák
20 g Mrkev kořen
5 g Petržel - nať
10 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 87 kcal
Kilojoule 364kJ
1% Sacharidy 3 g
37% Tuky 27 g
23% Sodík 456 mg
15% Bílkoviny 8 g

Polévka s masovými nočky postup přípravy receptu:

1

Očištěnou, jemně nakrájenou zeleninu uvaříme v osolené vodě.

2

Omyté maso dvakrát umeleme, osolíme a prohněteme s vejcem. Lžičkou vykrajujeme malé nočky a zaváříme je do zeleninové polévky. Vaříme asi 10 minut.

3

Nakonec do polévky přidáme nasekanou petrželku (nebo pažitku).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept