Recept

Drůbeží játra a srdíčka na cibulce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 917

Ingredience

300 g Cibule
1500 g Játra drůbeží
2 g Kmín celý
1000 g Kuřecí srdíčka
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 g Pepř černý mletý
50 g Protlak rajčatový
25 g Sůl
150 g Tuk
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 528 kcal
Kilojoule 2 209kJ
4% Sacharidy 14 g
42% Tuky 31 g
64% Sodík 1 g
80% Bílkoviny 45 g

Drůbeží játra a srdíčka na cibulce postup přípravy receptu:

1

Drůbeží srdíčka očistíme, rozřízneme, opláchneme a uvaříme v mírně osolené vodě.

2

Drůbeží játra očistíme, opláchneme, krátce ovaříme a slijeme.

3

Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na tuku dorůžova, přidáme prosátou mouku, osmahneme, zalijeme odvarem za srdíček a vodou, rozšleháme, přidáme pepř, kmín a rajčatový protlak. Alespoň 10 minut vaříme.

4

Do vzniklé šťávy vložíme uvařená srdíčka a ovařená játra a dodusíme je doměkka.

5

Před koncem dušení pokrm podle potřeby přisolíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept