Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9177
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

40 g Cibule
0,5 ks Citrony
200 g Okurka salátová
10 g Olej stolní
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 156 kcal
Kilojoule 652kJ
2% Sacharidy 9 g
15% Tuky 11 g
10% Sodík 201 mg
15% Bílkoviny 8 g

Bosenský salát postup přípravy receptu:

1

Omytou okurku, natvrdo vařená vejce a oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky a osolíme.

2

Vše zakapeme olejem, citronovou šťávou (nebo octem) a lehce promícháme.

3

Salát podáváme dobře vychlazený.

Poznámka

Vejce předem uvaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept