Recept

Drůbeží játra a srdíčka na slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 918
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Cibule
1500 g Játra drůbeží
2 g Kmín celý
1000 g Kuřecí srdíčka
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 g Pepř černý mletý
150 g Slanina vepřová
25 g Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 446 kcal
Kilojoule 1 867kJ
3% Sacharidy 11 g
31% Tuky 23 g
69% Sodík 1 g
82% Bílkoviny 46 g

Drůbeží játra a srdíčka na slanině postup přípravy receptu:

1

Drůbeží srdíčka očistíme, rozřízneme a spolu s očištěnými játry opláchneme, krátce spaříme horkou vodou a scedíme.

2

Jemně nakrájenou cibuli osmahneme do zlatavé barvy na slanině nakrájené na kostičky a částečně roztavené, zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, zalijeme vodou a dobře prošleháme.

3

Uvedeme do varu, přidáme kmín, pepř, srdíčka a dusíme.

4

Když jsou srdíčka téměř měkká, přidáme spařená játra a vše dodusíme doměkka.

5

Před koncem dušení pokrm podle potřeby osolíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept