Recept

Vepřový guláš se zelím a rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9191
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
4 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Vepřové maso libové
5 polévková lžíce Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 542kJ
3% Sacharidy 11 g
34% Tuky 25 g
5% Sodík 109 mg
43% Bílkoviny 24 g

Vepřový guláš se zelím a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme nadrobno cibuli, zpěníme ji na sádle a přidáme na malé kostky nakrájené maso. Osolíme opaprikujeme a chvilku dusíme bez podlévání.

2

Přidáme překrájené zelí a dusíme 15 minut. Pak přidáme oloupaná nakrájená rajčata a dusíme ještě 10 minut.

3

Zaprášíme moukou a necháme přejít varem.

4

Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept