Zdravý recept

Polévka ze skopové hlavy

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 110 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9192

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 ks Kapusta hlávková
3 polévková lžíce Krupky trhané
1,5 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Skopová hlava
300 g Skopové maso přední
2 kávová lžička Sůl
55 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 209 kcal
Kilojoule 875kJ
4% Sacharidy 15 g
17% Tuky 13 g
15% Sodík 308 mg
19% Bílkoviny 11 g

Polévka ze skopové hlavy postup přípravy receptu:

1

Rozsekanou hlavu omyjeme, důkladně odstraníme kostičky, protože se polévka necedí.

2

Maso dáme vařit do osolené vody, přidáme dobře propláchnuté krupky a vaříme do změknutí masa.

3

Potom přidáme očištěnou a nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli, kapustu a dovaříme.

4

Odstavíme z plamene a přidáme najemno nakrájenou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept