Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9194

Ingredience

1 šálek Krupky trhané
250 ml Mléko polotučné
1 kávová lžička Máslo čerstvé
2 kávová lžička Petržel - nať
1 ks Polévkové kostky Vitana
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 251kJ
14% Sacharidy 51 g
10% Tuky 7 g
5% Sodík 103 mg
17% Bílkoviny 10 g

Krupková polévka postup přípravy receptu:

1

Krupky důkladně propláchneme a vaříme ve slané vodě i s máslem doměkka.

2

Potom je umixujeme, přidáme bujón, polovinu mléka a za občasného míchání zahřejeme. Po odstavení z ohně přidáme žloutek rozšlehaný ve zbylém mléce a čerstvě nasekanou petrželku.

3

Podáváme s topinkami z bílého chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept