Recept

Salát ze syrového celeru po italsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 9198
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

200 g Celer bulvový
1 špetka Cukr krupice
1 polévková lžíce Hořčice
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
10 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 120 kcal
Kilojoule 501kJ
2% Sacharidy 6 g
12% Tuky 9 g
12% Sodík 237 mg
9% Bílkoviny 5 g

Salát ze syrového celeru po italsku postup přípravy receptu:

1

Očištěný celer jemně nastrouháme a zakapeme olejem. Necháme odležet.

2

Potom přidáme uvařené, drobně nakrájené vejce a hořčici ochucenou octem (nebo citronovou šťávou). Salát osolíme, opepříme, podle chuti osladíme a dobře promícháme.

3

Podáváme vychlazený.

Poznámka

Vejce předem uvaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept