Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9209
Kategorie: Maso

Ingredience

220 g Hovězí maso zadní
20 g Máslo čerstvé
6 polévková lžíce Mléko kefírové
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Sůl
60 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 027kJ
2% Sacharidy 6 g
18% Tuky 14 g
12% Sodík 250 mg
45% Bílkoviny 25 g

Slovenská pečeně postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osolíme a opečeme nasucho. Podlijeme vodou (nebo vývarem), přidáme očištěnou, jemně nakrájenou zeleninu a dusíme doměkka.

2

Měkké maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě. Ještě povaříme.

3

Nakonec pokrm zjemníme kyselým mlékem a kouskem másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept