Jednoduchý recept

Živáňský šašlik

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9212

Ingredience

200 g Brambory
20 g Máslo čerstvé
20 g Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 254 kcal
Kilojoule 1 062kJ
4% Sacharidy 15 g
15% Tuky 11 g
15% Sodík 296 mg
40% Bílkoviny 23 g

Živáňský šašlik postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme přes vlákno na menší kousky, naklepeme je a osolíme.

2

Maso napichujeme střídavě s bramborami nakrájenými na kolečka na jehlu. Nasucho opečeme, podlijeme vodou (nebo vývarem), přidáme protlak a dusíme.

3

Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept