Jednoduchý recept

Vepřové maso na celeru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9216

Ingredience

40 g Celer bulvový
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
240 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 344 kcal
Kilojoule 1 437kJ
1% Sacharidy 5 g
34% Tuky 26 g
10% Sodík 210 mg
39% Bílkoviny 22 g

Vepřové maso na celeru postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a nasucho opečeme. Přidáme očištěný, jemně nakrájený celer, podlijeme vodou a dusíme.

2

Když je maso měkké, necháme vydusit šťávu, zaprášíme nasucho opraženou moukou, zředíme vodou a povaříme.

3

Nakonec do hotového pokrmu přidáme kousek másla.

4

Místo celeru můžeme použít jiný druh zeleniny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept