Jednoduchý recept

Bulharská játra

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9217

Ingredience

60 g Játra vepřová
20 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
100 g Rajčata

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 124 kcal
Kilojoule 519kJ
1% Sacharidy 3 g
13% Tuky 9 g
1% Sodík 29 mg
13% Bílkoviny 7 g

Bulharská játra postup přípravy receptu:

1

Játra nakrájíme na kostky a nasucho opečeme. Podlijeme vodou (nebo vývarem) a krátce podusíme.

2

Potom přidáme omytá, na čtvrtky nakrájená rajčata a dodusíme. Hotová játra osolíme a přidáme kousek másla.

3

Pokrm promícháme s nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept