Jednoduchý recept

Salát z vařené kedlubny s rajčatovým protlakem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 9221
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

0,5 ks Citrony
200 g Kedlubna
5 g Petržel - nať
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 57 kcal
Kilojoule 240kJ
4% Sacharidy 15 g
0% Tuky 0 g
9% Sodík 185 mg
3% Bílkoviny 2 g

Salát z vařené kedlubny s rajčatovým protlakem postup přípravy receptu:

1

Kedlubny oloupeme, uvaříme a nastrouháme nahrubo.

2

Mírně je osolíme, zakapeme citronovou šťávou a přelijeme rozředěným protlakem (nebo rajčatovou šťávou).

3

Hotový salát ozdobíme jemně nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept