Pizza - základní těsto III. - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pizza - základní těsto III.
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 924 |
Kategorie: | Pizza |
Ingredience
200 g | Jogurt bílý |
250 g | Máslo čerstvé |
500 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
Nutriční hodnoty jedné porce
190% Kalorie 3,751 kcal
Kilojoule 15 695kJ
104% Sacharidy 376 g
294% Tuky 221 g
5% Sodík 92 mg
116% Bílkoviny 65 g
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 326,0mg |
Draslík | 310,0mg |
Vláknina | 32g |
Vitamín A | 198,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 282,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Jogurt bílý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pizza - základní těsto III. postup přípravy receptu:
1 | Máslo, mouku a jogurt zpracujeme na hladké těsto, které necháme nejméně 30 minut v lednici odpočinout. |
2 | Těsto rozválíme a upravíme do formy. Dno několikrát propíchneme vidličkou. |
3 | Dávka vystačí na jeden plech. |
Poznámka
1
VYPADÁ ÚŽASNĚ MILUJU PIZZU MŮŽU JÍ JÍST POŘÁD A VE DNE V NOCI