Jednoduchý recept

Bramborová polenta

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9251

Ingredience

200 g Brambory vařené
20 g Cibule
1 špetka Kmín drcený
10 g Máslo čerstvé
30 g Olej stolní
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 276kJ
6% Sacharidy 22 g
30% Tuky 22 g
20% Sodík 399 mg
10% Bílkoviny 6 g

Bramborová polenta postup přípravy receptu:

1

Uvařené, oloupané a ještě horké brambory prolisujeme.

2

Přidáme jemně nakrájenou cibuli osmaženou na oleji, drcený kmín, nasekanou petrželku, sůl a vejce. Dobře rozmícháme.

3

Pečeme v máslem vymazané zapékací míse.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept