Jednoduchý recept

Játra s vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9267
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Cibule
200 g Játra telecí
1 špetka Kmín celý
10 g Olej stolní
5 g Petržel - nať
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 145kJ
1% Sacharidy 5 g
21% Tuky 16 g
8% Sodík 160 mg
49% Bílkoviny 27 g

Játra s vejci postup přípravy receptu:

1

Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájená játra a dusíme doměkka.

2

Potom vše zalijeme rozšlehanými, osolenými vejci a necháme je na játrech srazit.

3

Hotový pokrm posypeme drceným kmínem a jemně nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept