Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 9268
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Cibule
5 g Kopr čerstvý
0,5 ks Křen
500 g Kuře
20 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 656 kcal
Kilojoule 2 746kJ
1% Sacharidy 5 g
64% Tuky 48 g
15% Sodík 293 mg
85% Bílkoviny 48 g

Kuře po dánsku postup přípravy receptu:

1

Omyté porce kuřete osolíme a opečeme na másle dozlatova. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, podlijeme vývarem a dusíme v troubě.

2

Měkké kuře vyjmeme, vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a přilijeme smetanu. Krátce povaříme.

3

Do hotové šťávy přidáme nastrouhaný, spařený křen, nasekaný kopr a znovu krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept