Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9271
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

300 g Brambory vařené
60 g Červená řepa
0,5 ks Citrony
100 g Jablka
20 g Olej stolní
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 304 kcal
Kilojoule 1 273kJ
12% Sacharidy 43 g
18% Tuky 13 g
27% Sodík 543 mg
13% Bílkoviny 7 g

Rakouský salát postup přípravy receptu:

1

Uvařené brambory, uvařenou červenou řepu a omytá jablka nakrájíme na kostičky. Přidáme olej, sůl a citronovou šťávu a vše promícháme.

2

Hotový salát zdobíme uvařeným, na kostičky nakrájeným vejcem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept