Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9287

Ingredience

20 g Cibule
200 g Hovězí maso zadní
2 ks Hřebíček
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Olej stolní
5 g Petržel - nať
60 g Rajčata
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 253 kcal
Kilojoule 1 058kJ
2% Sacharidy 8 g
19% Tuky 15 g
9% Sodík 172 mg
41% Bílkoviny 23 g

Hovězí na česneku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a dáme dusit na olej se zpěněnou cibulí a česnekem.

2

Potom přidáme omytá, nakrájená rajčata, hřebíček, mírně podlijeme a dusíme.

3

Měkké maso vyjmeme, vysmahneme šťávu a zaprášíme moukou. Lehce osmahneme, zředíme vodou a povaříme.

4

Do hotového pokrmu přidáme nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept