Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9288

Ingredience

20 g Cibule
200 g Hovězí maso zadní
40 g Křen
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 990kJ
2% Sacharidy 7 g
18% Tuky 13 g
9% Sodík 176 mg
41% Bílkoviny 23 g

Hovězí s křenem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle.

2

Přidáme naklepané a osolené plátky masa, po obou stranách opečeme, podlijeme a dusíme.

3

Měkké maso vyjmeme, vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, osmahneme a zředíme vývarem. Krátce povaříme.

4

Potom šťávu procedíme, přilijeme smetanu a přelijeme přes maso. Před podáváním posypeme plátky masa nastrouhaným křenem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept