Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9290

Ingredience

20 g Cibule
0,5 ks Citrony
200 g Hovězí maso zadní
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Sůl
1 špetka Zázvor mletý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 234 kcal
Kilojoule 979kJ
3% Sacharidy 9 g
17% Tuky 13 g
8% Sodík 169 mg
41% Bílkoviny 23 g

Hovězí na zázvoru postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a potřeme směsí utřeného česneku, zázvoru, papriky a citronové šťávy. Maso dáme dusit na zpěněnou cibuli.

2

Měkké maso vyjmeme, vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, zředíme vývarem a povaříme.

3

Do hotové omáčky můžeme přidat sladkou smetanu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept