Telecí maso na majoránce - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 60 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Telecí maso na majoránce
Celkový čas: | 60 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 40 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 9295 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
20 g | Cibule |
1 špetka | Majoránka |
20 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Sůl |
1 g | Telecí plec |
250 ml | Vývar z hovězích kostí |
Nutriční hodnoty jedné porce
6% Kalorie 128 kcal
Kilojoule 536kJ
1% Sacharidy 2 g
16% Tuky 12 g
28% Sodík 555 mg
9% Bílkoviny 5 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 18,7mg |
Draslík | 516,9mg |
Vláknina | 380,3mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,8mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 11,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Majoránka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Telecí plec, Vývar z hovězích kostí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Telecí maso na majoránce postup přípravy receptu:
1 | Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na másle. |
2 | Omyté maso nakrájíme na nudličky, přidáme k cibuli, osolíme a zprudka opečeme. |
3 | Přidáme majoránku, zalijeme vývarem z kostí a udusíme doměkka. |