Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9301

Ingredience

1 ks Bobkový list
0,5 ks Citrony
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
2 ks Pepř černý celý
1 špetka Sůl
200 g Telecí kýta
250 ml Vývar z hovězích kostí
4 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 391 kcal
Kilojoule 1 637kJ
9% Sacharidy 34 g
26% Tuky 19 g
32% Sodík 646 mg
55% Bílkoviny 31 g

Císařský řízek postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme a osolíme.

2

Řízky obalíme v hladké mouce a po obou stranách zprudka opečeme na másle. Podlijeme vývarem z kostí, přidáme koření a dusíme.

3

Hotovou šťávu přecedíme, přilijeme rozšlehanou kyselou smetanu a nakonec ochutíme citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept