Recept

Zadělávané telecí s květákem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9315
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

100 g Květák
20 g Máslo čerstvé
100 g Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
200 g Telecí plec
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 292kJ
4% Sacharidy 13 g
22% Tuky 16 g
33% Sodík 661 mg
50% Bílkoviny 28 g

Zadělávané telecí s květákem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso uvaříme v osolené vodě, nakrájíme na kostky a dáme do omáčky připravené z nasucho opražené mouky zředěné zeleninovým vývarem.

2

Do omáčky přilijeme mléko a do hotové přidáme kousek másla.

3

Květák uvaříme, rozebereme na růžičky a na talíři jím obložíme uvařené maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept