Jednoduchý recept

Telecí v kedlubnách

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9317
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Kedlubna
20 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
200 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 217 kcal
Kilojoule 909kJ
2% Sacharidy 7 g
15% Tuky 11 g
12% Sodík 242 mg
37% Bílkoviny 21 g

Telecí v kedlubnách postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme vodou a dusíme.

2

K poloměkkému masu přidáme na kostky nakrájené, oloupané kedlubny a dodusíme doměkka.

3

Když je vše měkké, zahustíme malým množstvím nasucho opražené mouky zředěné vodou a krátce povaříme. Nakonec přidáme kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept