Recept

Přírodní hovězí guláš

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9328
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Cibule
200 g Hovězí maso zadní
1 špetka Kmín celý
20 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 923kJ
1% Sacharidy 5 g
17% Tuky 13 g
12% Sodík 245 mg
40% Bílkoviny 22 g

Přírodní hovězí guláš postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, okmínujeme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem z cibule a dusíme.

2

Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.

3

Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept