Přírodní hovězí guláš - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Přírodní hovězí guláš
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 9328 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
20 g | Cibule |
200 g | Hovězí maso zadní |
1 špetka | Kmín celý |
20 g | Máslo čerstvé |
10 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 978,2mg |
---|---|
Cholesterol | 70,0mg |
Draslík | 16,4mg |
Vláknina | 676,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,8mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 13,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Kmín celý, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí maso zadní, Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Přírodní hovězí guláš postup přípravy receptu:
1 | Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, okmínujeme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem z cibule a dusíme. |
2 | Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme. |
3 | Do hotového pokrmu přidáme kousek másla. |