Jednoduchý recept

Hrušky v sirupu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 9330

Ingredience

3 kávová lžička Citronová šťáva
5 polévková lžíce Cukr třtinový
4 ks Hrušky
1 polévková lžíce Ořechy vlašské
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 156 kcal
Kilojoule 652kJ
9% Sacharidy 33 g
4% Tuky 3 g
0% Sodík 5 mg
2% Bílkoviny 1 g

Hrušky v sirupu postup přípravy receptu:

1

Hrušky rozpůlíme,vyndáme jadřinec.Půlky položíme na talíř a pokapeme citronem.

2

V kastrůlku na mírném ohni za stálého míchání rozehřejeme cukr ve vodě.Necháme vychladnout.

3

Hrušky polijeme sladkým sosem a posypeme najemno nasekanými oříšky a můžeme podávat.

Poznámka

Použijeme hrušky nejlépe žluté a středně velké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept