Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9338
Kategorie: Maso

Ingredience

40 g Brambory
200 g Hovězí maso zadní
20 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
20 g Šunka dušená
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 307kJ
2% Sacharidy 7 g
25% Tuky 19 g
10% Sodík 210 mg
51% Bílkoviny 29 g

Uherské závitky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme.

2

Připravené plátky plníme bramborami nakrájenými na hranolky, nasekaným vejcem vařeným natvrdo a šunkou. Zabalíme do závitku a upevníme nití. Závitky nasucho opečeme, podlijeme vodou a dusíme.

3

Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.

4

Nakonec přilijeme smetanu a přidáme kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept