Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9339
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Mrkev kořen
5 g Pažitka
1 špetka Sůl
40 g Šunka dušená
1 g Telecí plec
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 170 kcal
Kilojoule 710kJ
1% Sacharidy 5 g
48% Tuky 36 g
8% Sodík 157 mg
14% Bílkoviny 8 g

Telecí závin postup přípravy receptu:

1

Jemně nakrájenou šunku, natvrdo uvařené, nasekané vejce a podušenou zeleninu okořeníme pažitkou a dobře promícháme.

2

Touto směsí potřeme naklepaný a osolený plát masa. Zabalíme a zavážeme nití. Nasucho opečeme, podlijeme a dáme péci do trouby.

3

Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.

4

Nakonec do hotového pokrmu přidáme kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept