Recept

Drůbeží játra na víně s mandlemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 934
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Cibule
1000 g Játra drůbeží
100 g Mandle
1 g Pepř černý mletý
2 dl Smetana 33% (šlehačka)
30 g Sůl
150 g Tuk
1 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 731kJ
3% Sacharidy 9 g
42% Tuky 31 g
66% Sodík 1 g
38% Bílkoviny 22 g

Drůbeží játra na víně s mandlemi postup přípravy receptu:

1

Drůbeží játra očistíme, opláchneme, necháme okapat a nakrájíme je na větší plátky.

2

Do rozehřátého tuku dáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme ji, přidáme játra a společně opečeme. Přilijeme víno, opepříme, nasypeme oloupané a překrájené mandle a vše podusíme.

3

Nakonec pokrm osolíme a znovu podusíme.

4

Při podávání každou porci zdobíme ušlehanou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept