Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9340

Ingredience

100 g Mléko polotučné
30 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
200 g Telecí plec
1 ks Vejce slepičí
40 g Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 455kJ
4% Sacharidy 15 g
26% Tuky 19 g
12% Sodík 250 mg
48% Bílkoviny 27 g

Vídeňské telecí maso postup přípravy receptu:

1

Plátky veky zvlhčíme mlékem a urovnáme je na vymazaný plech.

2

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a podusíme. Potom maso navršíme na plátky veky, zalijeme mlékem s vejcem a povrch posypeme sekanou petrželkou. Dáme zapéci.

3

Hotový pokrm poléváme šťávou z masa, vylepšenou kouskem másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept