Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 9346

Ingredience

2 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Fenykl obecný
125 ml Ocet vinný
0,3 ks Okurka salátová
0,5 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 93 kcal
Kilojoule 389kJ
6% Sacharidy 20 g
1% Tuky 0 g
6% Sodík 110 mg
5% Bílkoviny 3 g

Okurkový sambal postup přípravy receptu:

1

Čtvrtinu okurky nakrájíme na malé kostičky.Přidáme šalotku nebo 1 menší cibuli,ocet a v mixeru rozdrcený česnek s fenyklovými semínky.

2

Promícháme a necháme asi 6 hodin uležet,aby se promísily všechny chutě.

Poznámka

Omáčka má pikantní chuť. Místo vinného octa můžeme použít rýžový ocet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept