Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9370
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

200 g Hovězí maso zadní
20 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Protlak rajčatový
160 g Špagety, Makarony
1 kávová lžička Sůl
20 g Sýr Eidam cihla 40%

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 555 kcal
Kilojoule 2 324kJ
18% Sacharidy 66 g
21% Tuky 16 g
22% Sodík 443 mg
63% Bílkoviny 36 g
Boloňské makarony

Boloňské makarony postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a zprudka opečeme. Podlijeme vodou a dusíme.

2

Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou a přidáme rajčatový protlak a nakonec kousek másla.

3

Makarony uvaříme v osolené vodě, scedíme a urovnáme po okraji talíře. Do středu vložíme plátek masa a přelijeme šťávou.

4

Pokrm posypeme nastrouhaným sýrem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept