Recept

Telecí maso na sardeli a kaparech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9377

Ingredience

40 g Kapary sterilované
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sardelová pasta
1 špetka Sůl
240 g Telecí kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 016kJ
0% Sacharidy 1 g
19% Tuky 15 g
39% Sodík 785 mg
47% Bílkoviny 26 g

Telecí maso na sardeli a kaparech postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky potřeme sardelovou pastou a zprudka opečeme na másle. Mírně podlijeme vodou a dusíme.

2

K měkkému masu přidáme nakrájené kapary a vše necháme jen krátce prohřát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept