Recept

Pražská telecí pečeně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9385

Ingredience

20 g Hrášek
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
240 g Telecí plec
1 ks Vejce slepičí
20 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 293 kcal
Kilojoule 1 225kJ
2% Sacharidy 6 g
21% Tuky 16 g
17% Sodík 346 mg
54% Bílkoviny 30 g

Pražská telecí pečeně postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.

2

Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.

3

Nakonec přidáme na kostičky nakrájenou šunku, uvařené, nakrájené vejce, hrášek a necháme vše prohřát. Okořeníme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept