Jednoduchý recept

Telecí maso protýkané šunkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 9387
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Sůl
20 g Šunka dušená
220 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 230 kcal
Kilojoule 963kJ
1% Sacharidy 4 g
17% Tuky 13 g
15% Sodík 295 mg
43% Bílkoviny 24 g

Telecí maso protýkané šunkou postup přípravy receptu:

1

Omyté maso protáhneme na nudličky nakrájenou šunkou, osolíme a zprudka opečeme na másle. Podlijeme trochou vařící vody a pečeme v troubě. Během pečení maso poléváme šťávou a podléváme horkou vodou.

2

Měkké maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou a povaříme.

3

Místo šunkou můžeme maso protáhnout uzeninou nebo zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept