Recept

Telecí pečeně po portugalsku

  • Portugalsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9388

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
240 g Telecí plec
8 polévková lžíce Víno bílé
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 244 kcal
Kilojoule 1 023kJ
1% Sacharidy 4 g
16% Tuky 12 g
15% Sodík 307 mg
44% Bílkoviny 24 g

Telecí pečeně po portugalsku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osolíme, opepříme, přidáme na plátky nakrájený česnek a zalijeme vínem. Necháme několik hodin stát.

2

Potom vyjmeme česnek, slijeme asi polovinu vína a maso přelijeme rozpuštěným máslem. Dáme péci do trouby. Během pečení maso potíráme šťávou a podléváme jen trochou vody.

3

Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept