Recept

Vepřové maso se zelím a rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9394
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Cibule
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata
1 špetka Sůl
240 g Vepřové maso libové
100 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 532kJ
3% Sacharidy 10 g
34% Tuky 26 g
6% Sodík 128 mg
41% Bílkoviny 23 g

Vepřové maso se zelím a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dusíme na cibuli. Přidáme nakrájené hlávkové zelí, podlijeme vodou a dusíme na mírném ohni.

2

Když je vše téměř měkké, zaprášíme moukou, přidáme omytá rajčata nakrájená na čtvrtky a povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept